Ruilen en retourneren

Retourneren

Let op als je een artikel wilt ruilen voor een andere maat neem dan eerst contact met ons op

tel: 0561-612634 of stuur een mail naar onze klantenservice info@pansitenederland.nl 

Retourneren bij Pansitenederland is kosteloos. U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Hieronder lees je hoe retourneren in zijn werk gaat en vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.Voor het ruilen en retourneren van bestellingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 30 dagen vanaf 1 dag na verzenden van je bestelling.

  • Bij voorkeur met een volledig ingevuld retourformulier.
    Download hier het ruil- en retourformulier.

  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd, passen mag.

  • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk.

  • Wanneer je een artikel retourneert, is dat kosteloos. Hebben wij een verkeerd artikel geleverd en stuur je het daarom retour? Neem dan contact met ons op over de retourzending.

Terugsturen naar het retouradres

Stuur je retourzending op naar onderstaand adres:

PSN
antwoordnummer 84701
8470 VA Wolvega

Verstuur je retour zending op dezelfde wijze zoals je het hebt ontvangen. Dus heb je het als briefpost ontvangen stuur het dan ook terug op deze manier. Heb je jouw bestelling ontvangen als een pakket, stuur het dan ook op deze manier terug. Wanneer je je retour pakket bij een postkantoor afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed. Het retourpakket kun je afgeven bij een PostNL Servicepoint. Binnen vijf werkdagen nadat wij je retour hebben ontvangen, krijg je per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket. De zending is te volgen via https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken.

Wil je het artikel ruilen? Dan betaal je voor de nieuwe levering ook geen verzendkosten. Bij een retour wordt het bedrag binnen 7 werkdagen naar je bankrekening teruggestort. Retourafhandeling duurt ongeveer 5 werkdagen.

Ruil- en retourformulier PDF

Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je een ruil- en retourformulier uitprint, invult en meestuurt.
Download hier het ruil- en retourformulier.