Levering

Levertijden

Wij streven er naar om bestellingen binnen 1 werkdag te leveren. Alle bestellingen voor 17:00 uur worden dezelfde werkdag nog verzonden. Op de site wordt per artikel weergegeven wat de verwachte levertijd is.

Levering via PostNL

Pansitenederland.nl werkt samen met de PostNL Pakketservice. Samen streven wij erna je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is normaal gesproken al de volgende werkdag, soms duurt het een dag extra. Bekijk de actuele status van je bestelling op je Mijn account pagina.

Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan probeert PostNL het de volgende dag nogmaals af te leveren. Lukt dit niet, dan is het pakket de volgende dag af te halen bij het afhaalkantoor. PostNL laat een bericht achter in je brievenbus waarop staat waar je de zending kunt afhalen. Het pakket blijft hier drie weken liggen. Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat het pakket dan op je werk, bij familie of kennissen afleveren. Geef bij het afrekenen een ander aflever- of bezorgadres op.

Vertraagde levering

Wij streven er naar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Check de actuele status van je bestelling in je account.

Niet leverbare artikelen

Wij streven er naar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail of per telefoon over op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug naar je bankrekening.

Gratis verzending

Pansitenederland.nl rekent geen verzendkosten bij bestellingen binnen Nederland. Bestellingen tot € 100,- worden, indien het formaat dit toelaat, als briefpost verzonden. Bestellingen vanaf € 100,- worden via PostNL Pakketservice verzonden. Bij bestellingen buiten Nederland worden verzendkosten in rekening gebracht, de hoogte hiervan verschilt per bestemming. Tijdens het afrekenproces kunt u de verzendkosten zien na het invullen van het land.